Σάρτη - Χαλκιδική

Ο τέλειος προορισμός για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν μία διέξοδο χαλάρωσης!

Η παραμονή στη Σάρτη σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε ολόκληρη τη Σιθωνία. Η ενοικίαση αυτοκινήτων είναι σε λογικές τιμές και υπάρχουν πάρα πολλές παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε.

locationVertical
Η

παραλία Πορτοκάλι στην περιοχή Καβουρότρυπες περιγράφεται συχνά ως επίγειος παράδεισος. Επίσης θα πρέπει να πάτε στην εξωτική παραλία Τηγάνια, στην χαλαρωτική παραλία Αγριδιά ή στην Κληματαριά η οποία είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Φυσικά ίσως απλά θέλετε να περάσετε το χρόνο σας χαλαρώνοντας, παραλία της Σάρτης. . Εάν έχετε διάθεση για εξερεύνηση, υπάρχουν πολλά για να σας κρατήσουν απασχολημένους. Μπορείτε να επισκεφθείτε το παραδοσιακό χωριό Παρθενώνας ή το χωριό Τορώνη και το κάστρο του. Μπορείτε να περάσετε μια μέρα στον Νεο Μαρμαρά με ψώνια, κολύμπι ή φαγητό σε ένα από τα πολλά εστιατόρια. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Πόρτο Κουφό, το Καλαμίτσι και τη Νικήτη όπου εμφιαλώνεται το μέλι της Σιθωνίας. Ένα άλλο αξιοθέατο είναι το καζίνο στο Porto Carras καθώς και το οινοποιείο Carras στον Νεο Μαρμαρα.

Κάτι που κανείς δεν πρέπει να χάσει είναι η ημερήσια κρουαζιέρα γύρω από το Άγιον Όρος, όπου το σκάφος ακολουθείται συχνά από δελφίνια και μπορείτε να δείτε την πιο μεγαλοπρεπή μοναστηριακή αρχιτεκτονική. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας του χωριού διοργανώνει επίσης κρουαζιέρες κολύμβησης, εκδρομές στη Θεσσαλονίκη τόσο για περιηγήσεις στα αξιοθέατα όσο και για ψώνια ή ακόμα και για το waterland. Επίσης προσφέρεται ταξίδι στα Μετέωρα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μοναστήρια που είναι σκαρφαλωμένα ψηλά στις άκρες των βράχων - πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Συνοψίζοντας, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στη Σιθωνία, αλλά να θυμάστε ότι δεν βρίσκεστε ποτέ μακριά από αμμώδεις παραλίες και πεντακάθαρη θάλασσα.

Αποστάσεις από το GreenHill

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

135 km

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

145 km

Νέος Μαρμαράς

50 km

Νικίτη

45 km